Wijnen, delicatessen, relatiegeschenken, proeverijen, evenementen..een opsomming van de mooie momenten die we graag ontmoeten. Maar ook die specifieke fles wijn die je gedronken hebt op vakantie of op een ander speciale locatie wellicht in dat ene speciale restaurant samen met…….Om ook van die bewuste wijn thuis te kunnen genieten ben je bij Wijn op Maat aan het juiste adres. Graag ga ik op zoek naar de door jou zo gewilde fles wijn. Daag me uit en ik ga op zoek.

Wijn op Maat is te vinden elke donderdag en vrijdag op het industrieterrein Zoutman, Leeghwaterstraat 4A in Reeuwijk. Uiteraard kan je ook even bellen: 06-12 77 93 98.

Uw gastheer-adviseur: Martin Osinga

Graag stel ik me in het kort even voor.

Tijdens mijn jarenlange werkervaring bij diverse importeurs van dranken is mijn passie voor wijnen en delicatessen ontstaan voor de mooie momenten van de dag.

Niet alleen heb ik de nodige wijncursussen gevolgd, ik blijf me steeds ontwikkelen en verder verdiepen in wijn. Alleen zo kan ik u zo goed mogelijk van dienst zijn. Ook op het gebied van delicatesse. Ik adviseer u graag over wijnen, olijfolie, zalm, truffelproducten en zelfs kaviaar.

En wat is er mooier dan het drinken van de perfecte wijn bij het perfecte moment?

In deze webshop kunt u heerlijke wijnen bestellen maar ook de delicatesse. Zelfs de zalm en kaviaar produkten kunt u hier vinden. Ik kan me echter voorstellen dat kiezen lastig is. In dat geval nodig ik u graag contact met mij op te nemen om uw wensen samen in te gaan vullen.

Passie voor wijn en delicatessen

Passie is een woord wat aan kracht verloren heeft door het vele gebruik ervan. Passie is iets wat je met anderen moet delen, iets waar je vol van zit. In mijn beleving staat passie voor Persoonlijk, Aandacht, Smaak, Service, Interactie en Ervaring.

Mijn passie voor wijn deel ik graag met u. Zo vinden we samen de mooiste wijnen, die helemaal passen bij uw smaak.

Waar mag u op rekenen

Wijn op Maat is meer dan een adres waar u terecht kunt voor een lekkere fles wijn of delicatessen:

  1. Persoonlijk contact. We leren elkaar kennen. Zo begrijp ik uw smaak beter en kan ik u blijven verrassen met mooie wijnen die perfect bij uw smaak aansluiten.
  2. Aandacht. Ik neem graag de tijd voor u. Om uw voorkeuren te horen en u van goed advies te kunnen voorzien.
  3. Smaak. Weet u niet wat uw smaak is? Geen probleem. Ik neem u graag mee op ontdekkingsreis. We gaan samen op zoek naar wijnen die bij uw smaak passen.
  4. Interactie: Ik luister graag naar uw mening, ervaring en suggesties. Deze informatie gebruik is om zelf van te leren en u nog beter van dienst te kunnen zijn.
  5. Ervaring: Stil staan is achteruit gaan. Uw smaak zal zich verfijnen door smaakervaringen die u op doet. Ook zelf blijf ik me ontwikkelen, zodat ik mijn ervaring in kan zetten om u van de perfecte wijn te voorzien.
Phone: 06-12 77 93 98 / 0182-763 132
Fax: info@wijnopmaat.nl
2811 DV Reeuwijk
Leeghwaterstraat 4a